Over 4 bikes

Van harte welkom!

Specialized Elite Shop

De Specialized Elite Shop is een kleine gezellige fietswinkel te Lint gelegen in de statiestraat 60 vlak naast de fietsostrade Antwerpen - Lier.
In één van de rijwoningen kan je ons vakkundig team terugvinden waarbij Sam de zaakvoerder en onze mechanieker is, terwijl Dries zijn werk doet als verkoper.

Onze winkel staat volledig in het teken van Race, MTB, fitness- en e-bikes aangevuld met een afdeling kledij voor zowel dames als heren. Door een voldoende assortiment van verschillende materialen en onderdelen vindt ook elke doe-het-zelver hier zijn ding.

4-Bikes Lint is oorspronkelijk onstaan als een 2e winkel na de eerdere "4-Bikes Specialized Concept Store - Westerlo". Lint zelf was een ideale keuze omdat dit dorp al geruime tijd geen fietswinkel meer had. "Wij blijven met Specialized en Gazelle ook vasthouden aan dezelfde merken - zo kunnen wij als winkel de beste kwaliteit en service bieden aan al onze klanten", zegt Sam. 

 

Specialized & Gazelle

Zoals eerder vermeld blijven wij slechts twee merken aanbieden. Zo vullen wij het grootste deel van onze winkel met de zeer kwaliteitsvolle fietsen van het Amerikaans merk 'Specialized'. Daartegen is S-Works het absolute topmodel binnen dit merk.

Wie de fietswereld een beetje volgt weet dat o.a. het team van Peter Sagan en Quick-Step op deze Specialized fietsen al hun wedstrijden proberen te winnen.
Dit merk beperkt zich niet tot enkel racefietsen & mountainbikes maar ook e-bikes en speedpedelecs. Het zijn net die laatste fietsen die afgelopen jaar een enorme boost hebben gekregen. 

Onze fietsen van Gazelle zijn wel altijd e-bikes. Deze modellen staan bekend voor hun comfort, design en betrouwbaarheid. De rijervaring is verschillend t.o.v. onze Specialized modellen en zo kunnen wij al onze klanten de perfecte fiets voorstellen.  

 

Werkhuis

Ons werkhuis beschikt over twee zeer ervaren fietsmeckaniekers die al verschillende jaren meedraaien in de montage en die ook op de hoogte zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Op enkele uitzonderingen na werken wij aan fietsen van alle merken.
Voor een herstelling van jouw fiets is het wel een must om op voorhand een afspraak te maken. 

Tot slot, kom gerust eens langs om de laatste nieuwe modellen te bekijken of om eens kennis te maken met ons team. 

Sam & Dries